Інгредієнти:
оселедець великий жирний - 2 шт.;
картопля - 3-4 шт.;
буряк - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
цибуля ріпчаста (краще салатна) - 1 шт.;
жовтки яєчні (для прикраси) - 3 шт.;
майонез.
Спосіб приготування:
1. Промиваємо і відварюємо картоплю, буряк і моркву в шкірці до готовності.
2. Рибу обробляємо на філе, видаляємо шкірку і кісточки, ріжемо дрібними кубиками.
3. Дно форми або тарілки, на яку будемо викладати салат, змочуємо водою.
4. Потім рівним шаром розкладаємо оселедець.
5. Очищену цибулину кришимо дуже тонко, обшпарюємо крутим окропом, злегка віджимають і накладаємо поверх рибки.
6. Після цього покриваємо, не шкодуючи, майонезом.
7. Відварну картоплю нарізаємо на маленькі квадратики і кладемо наступним шаром.
8. Робимо тонку майонезну сіточку.
9. Морквину і буряк натираємо на крупній тертці окремо.
10. Далі по сітці розподіляємо натерту моркву.
11. Останній овочевий шар складається з буряка, рясно вкритого майонезом.
Коментарі -1