Рецепти
Реклама

Салат Морквина


Інгредієнти:
Морква 1 шт.
Картопля 6 шт.
Свинячий язик 220 г
Яйця перепелині 10 шт.
Цибуля зелена 1 пучок
Петрушка свіжа 1 пучок
Майонез 300 г
Олія соняшникова рафінована 75 мл
Кунжут білий 0.5 ст. л.
Кунжут чорний 0.25 г
Сіль 0.5 ч. л.
Перець чорний мелений.

Спосіб приготування:
Для приготування салату у вигляді морквини нам знадобляться такі інгредієнти: відварений свинячий язик, картопля, перепелині яйця, велика морква, майонез, зелена цибуля і петрушка, сіль, чорний мелений перець, білий і чорний кунжут, олія соняшникова рафінована.

Відварюємо картоплю, яйця, свинячий язик, чистимо їх.

Свинячий язик нарізаємо дрібними кубиками.
 

Салат Морквина



Зелений цибулю нарізаємо тонкими кільцями.
 

Салат Морквина



Яйця подрібнюємо.
 

Салат Морквина



Моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо до м'якості на соняшниковій рафінованій олії. Морква ні в якому разі не повинна почати засмагати і тим більше пригорати, вона повинна просто стати м'якою.
 

Салат Морквина



Викладаємо на плоске овальне блюдо перший шар з натертого на крупній тертці картоплі. Поливаємо картопляний шар майонезом, трохи присолюємо, перчимо.
 

Салат Морквина



Викладаємо другий шар з нарізаної зеленої цибулі.
 

Салат Морквина



Цибулю поливаємо майонезом, викладаємо на нього шар з нарізаного свинячого язика.
 

Салат Морквина



Поливаємо маойнезом, також трохи перчимо.

Наступний шар - подрібнені яйця, а на них викладаємо холодну обсмажену моркву (намагаючись залишити олію в сковороді), формуємо «морквину» так, щоб шар з моркви рівномірно покривав салат.
 

Салат Морквина



Посипаємо салат білим і чорним кунжутом, робимо розетку листя морквини з половини пучка петрушки і, давши салату настоятися близько 1:00, подаємо до столу!
 

Салат Морквина
Автор: | 13.04.2013
Переглядів: 775

Коментарі -
1

  • MEHToc
  • Имя: КОСТЯН ВОЛШЕБНЫЙ
  • Добавлено: 03.05.2013
1
Получилось очень вкусно, рад что попробовал приготовить!
Имя *:
Email:
Код *:
1