Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 300 гр. філе сьомги на шкірі
  • 60 гр. солі
  • 30 гр. цукру
  • 30 гр. васабі
  • 50 мл. саке (можна упустити або взяти горілку)
  • 3 см. кореня імбиру, дрібно натерти
  • 4 ст.л. майонезу
  • 2 ст.л. васабі
Спосіб приготування
  • У лотку або мисці змішати сіль, цукор, імбир, васабі.
  • Помістити в отриману масу сьомгу, шкірою вгору.
  • Накрити кришкою і поставити в холодильник на 24 години.
  • По закінченню зазначеного часу, сьомгу вийняти, сполоснути під холодною проточною водою, обсушити паперовим рушником. Сьомгаготова!
  • Змішати майонез з васабі до однорідного стану і подавати з сьомгою.
  • Зберігати сьомгу, загорнутою в харчову плівку, в холодильнику.
  • Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 775

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: