Інгредієнти
- 500 гр. свинини (найкраще корейки)
- 200 гр. сиру
- 2 шт. помідори
- 10 шт. картоплі
- 3 зубчики часник
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- Сир порізати пластинами завтовшки 3-4 мм. Помідори порізати кружальцями. Часник порізати пластинками. У шматку свинини зробити надрізи (не доходячи до кінця) з відстанню між ними близько 1 см.Свинину посолити, поперчити (у надрізах теж). У надрізи покласти шматочок сиру, скибочку помідора, часник.
- Загорнути свинину у фольгу, покласти на деко, поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
- Далі потрібно готувати картопляні грибочки.
- Краще взяти маленькі картоплини, ретельно помити, обсушити. Зробити круговий глибокий надріз приблизно посередині по всьому колу картоплини. Одна частина з шкіркою буде капелюшком, а іншу частину потрібно сформувати ножем у вигляді ніжки, зрізати все зайве.
- Потім грибочки змастити олією, посолити. Ніжки грибів, для ефекту, можна обваляти в якихось сухих травках (хмелі-сунелі, трави італійської кухні) і запекти в духовці. А можна нижню частину ніжки зрізати так, щоб грибочок можна було поставити.
- 2-й варіант приготування грибочків: відварити цілі картоплини в мундирі до готовності. Дати їм охолонути, потім вирізати з них грибочки і обсмажити на сковорідці до золотавої скоринки.
- Запечену свинину прикрасити грибочками і подавати на стіл.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 655
Коментарі -0