Рецепти
Реклама

Інгредієнти для тіста

  • 210 гр. борошна
  • 1 шт. яйце
  • 50 гр. цукрової пудри або дрібного цукру
  • 100 гр. вершкового масла
  • 1/4 ч.л. розпушувача
  • 1 щіпка солі
Інгредієнти для начинки
  • 200 гр. сиру
  • 40 гр. цукру
  • 30 гр. борошна
  • 20 гр. сметани
  • 1/2 ч.л. жовтка (другу половину залиште для змащення, відразу змішавши з водою, щоб жовток не засох)
  • 1 щіпка солі
Інгредієнти для змащення
  • 1/2 ч.л. жовтка
  • 1 ст.л. теплої води
Спосіб приготування
  • Декілька важливих моментів. Цієї кількості тіста і начинки вистачить для шести великих пиріжків. У їдальні сочніки вирізають овальною виїмкою з пласта товщиною 5мм, ми ж просто розкачали кожен шматочок тіста до потрібної товщини (по-перше, щоб повністю витратити тісто, по-друге тому що не у всіх є овальна виїмка).
    Розпушувача багато не кладіть, так як від нього тісто може потріскатися (в оригіналі використовується тільки амоній).
  • Спочатку треба приготувати начинку (вона повинна постояти, щоб цукор розчинився, або можна використовувати цукрову пудру).
  • Всі інгредієнти скласти в миску і перемішати міксером ретельно.
  • Далі потрібно готувати тісто. Скласти в миску м'яке масло, яйце, сіль, пудру і збити міксером.
  • Всипати борошно з розпушувачем.
  • Розмішати (недовго)
  • Повинно вийти так.
  • Тісто сліпити в грудку.
  • Розділити тісто на 6 частин (по 70г, у кого є ваги). Кожну частину скачати в недовгу ковбаску і розкачати на присипаному борошном столі. Покласти начинку (по 45г). Начинку накрити половиною тіста, так, щоб вона була видна.
  • Випікати при 200С 25 хвилин
Автор: | 03.12.2012
Переглядів: 709

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: