Рецепти
Реклама

Вам знадобиться:

Сирні булочки з картоплею. Інгредієнти

  • 200 г нарізаної кубиками картоплі
  • 2 склянки білого борошна з твердих сортів пшениці
  • 1 ч. л. швидкорозчинних сухих дріжджів
  • 110 мл теплої води
  • 200 г твердого сиру (найжовтішого)
  • 2 ч. л. оливкової олії
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Відваріть картоплю у великій кількості злегка підсоленої води до готовності. Відкиньте на друшляк, обсушіть, покладіть знову в каструлю. Розімніть і остудіть.
  2. Просійте борошно у велику миску, додайте дріжджі і щіпку солі. Додайте картопляне пюре в борошно і перетріть руками, щоб тісто виглядом нагадувало крихти.
  3. В середині зробіть воронку і влийте туди воду. Спочатку перемішуйте ножем із закругленим лезом, а потім руками.
  4. Викладіть тісто на стіл, підпилений борошном, і вимішуйте 5 хвилин. Покладіть тісто в миску. Накрийте вологим рушником і поставте в тепле місце на 1 годину, поки тісто не збільшиться в об’ємі вдвічі.
  5. Викладіть тісто на стіл, обімніть і вимішуйте ще декілька секунд.
    Тісто для булочок
  6. Розділіть тісто на 12 частин і скачайте з них кульки.
    Кульки з тіста
  7. Посипте деко натертим на крупній тертці сиром. Ретельно обваляйте в сирі кожну кульку.
    Тісто з сиром
  8. Розкачайте кожну кульку в довгу ковбаску.
    Ковбаски з тіста
  9. З’єднайте два краї ковбаски і перекрутіть.
    Складені ковбаскиВитушки з тіста
  10. Покладіть булочки на деко, змащене олією.
    Булочки на деці
  11. Накрийте деко вологим рушником і поставте підніматися в тепле місце на 30 хвилин.
  12. Розігрійте духовку до 220°С. Випікайте булочки 10-15 хвилин.

12 штук

Автор: | 08.04.2013
Переглядів: 926

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: