Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 4 шт. яйця
  • ванілін на кінчику ножа
Спосіб приготування
  • Відокремити білки від жовтків.
  • Починати збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додавати цукор і всипати ваніль.
  • Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додати жовтки, продовжуючи при цьому збивати.
  • Прибрати міксер і просіяти в миску з білками борошно, акуратно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
  • Готове тісто вилити в змащену маслом форму і відправити в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
  • Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше впаде. Коли підійде час, вийняти форму і перевернути бісквіт на тарілку (грати, рушник) і дати охолонути.
  • При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати прекрасною основою для тортів.
  • Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 287

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: