Рецепти
Реклама

Смачний фоторецепт приготування класичного бісквіта. Останнім часом майже всі готують бісквітні торти на соді. Часу витрачається мінімум, проблем ніяких немає, піднімаються вони гарантовано. Але ось одна біда - смак не той. А от справжній бісквіт, виготовлений на основі збитих білків - це зовсім інша справа. Він легкий, повітряний і дуже ніжний. Правда терпіння вимагає побільше, але тим не менш ...

Інгредієнти

  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 4 шт. яйця
  • ванілін на кінчику ножа

Інгредієнти для класичного бісквіта

Спосіб приготування

  1. Відокремити білки від жовтків.
  2. Починати збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додавати цукор і всипати ваніль.Класичний бісквіт 1Класичний бісквіт 2
  3. Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додати жовтки, продовжуючи при цьому збивати.
  4. Прибрати міксер і просіяти в миску з білками борошно, акуратно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.Класичний бісквіт 3Класичний бісквіт 4
  5. Готове тісто вилити в змащену маслом форму і відправити в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
  6. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше впаде. Коли підійде час, вийняти форму і перевернути бісквіт на тарілку (грати, рушник) і дати охолонути.Класичний бісквіт 5Класичний бісквіт 6
  7. При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати прекрасною основою для тортів.
  8. Смачного!
Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 1270

Коментарі -
10

  • Имя: Tutti
  • Добавлено: 21.04.2013
10
очень вкусно и быстро
  • Имя: Влада
  • Добавлено: 18.04.2013
9
Ваау, шикарно выглядит, надо попробовать. Очень захотелось его попробовать.. к тому же большинство сладких блюд нуждаются в бисквите)спасибо большое))
  • Имя: Wowu
  • Добавлено: 16.04.2013
8
вкусно
  • Имя: Артем
  • Добавлено: 16.04.2013
7
отличнейший рецепт!!! попробывал сделать, получилось и очень понравилось, теперь каждый день так делать буду!!
  • Имя: сергій
  • Добавлено: 25.03.2013
6
Класна рецепт. стаття просто СУПЕР!!!
  • Имя: Алёна
  • Добавлено: 25.03.2013
5
я за всю жизнь делала пару раз бисквит. но это надо будет попробовать обязательно. классика жанра. спасибо)))
  • Имя: Галя
  • Добавлено: 24.03.2013
4
бисквит он всегда бисквитом и останется, главное правельно приготовить. А с бесквита можно что угодно потом сотворить.
  • Имя: Андрей
  • Добавлено: 24.03.2013
3
Класна стаття, хороший рецепт. СУПЕР!!!
  • Имя: Kukuruzinka Hahe
  • Добавлено: 24.03.2013
2
Статья понравилась, все четко и понятно. Возьму на вооружение :)) Спасибо!
  • Имя: Алексей
  • Добавлено: 24.02.2013
1
Бисквит, он и в Африке бисквит) НО все же статья хорошая. Спасибо.
Имя *:
Email:
Код *:
1