Вам знадобиться:
- 200 г нежирного сиру
- 200 г вершкового маргарину
- 2 склянки борошна
- 1 ч. ложка соди
- 3/4 ч. ложки лимонної кислоти
- 200 г цукрового піску
Примітка. З цього тіста можна пекти закриті і відкриті пироги з різними начинками.
Спосіб приготування:
- У борошно додайте лимонну кислоту, соду і перемішайте. Додайте натертий на крупній тертці холодний маргарин і швидко перетріть борошно з маргарином, щоб отримати крихту.
- Додайте сир і вимісіть тісто.
- Покладіть тісто в харчову плівку і приберіть в холодильник на ніч.
- Розділіть тісто на ковбаски і розріжте кожну ковбаску на шматочки.
- Розкачайте шматочки в тонкі коржики.
- Вмочіть коржик однією стороною в тарілку з цукром і складіть удвічі, цукром всередину.
- Тепер вмочіть в цукор одну сторону складеного удвічі коржика і знову складіть удвічі так, щоб цукор був всередині.
- Складений вже вчетверо коржик вмочіть однією стороною в цукор, а іншою стороною покладіть на деко, змащене маслом.
- Розігрійте духовку до 190°С.
- Випікайте печиво доти, поки воно не підрум’яниться.
Автор: | 15.02.2013
Переглядів: 1052
Коментарі -1