Рецепти
Реклама

Вам знадобиться:

Цукрове печиво. Інгредієнти

  • 200 г нежирного сиру
  • 200 г вершкового маргарину
  • 2 склянки борошна
  • 1 ч. ложка соди
  • 3/4 ч. ложки лимонної кислоти
  • 200 г цукрового піску

Примітка. З цього тіста можна пекти закриті і відкриті пироги з різними начинками.

Спосіб приготування:

  1. У борошно додайте лимонну кислоту, соду і перемішайте. Додайте натертий на крупній тертці холодний маргарин і швидко перетріть борошно з маргарином, щоб отримати крихту.
    Натираємо маргаринДодаємо борошно
  2. Додайте сир і вимісіть тісто.
    Додаємо сирГотове тісто
  3. Покладіть тісто в харчову плівку і приберіть в холодильник на ніч.
  4. Розділіть тісто на ковбаски і розріжте кожну ковбаску на шматочки.
    Нарізаємо тісто
  5. Розкачайте шматочки в тонкі коржики.
  6. Вмочіть коржик однією стороною в тарілку з цукром і складіть удвічі, цукром всередину.
    Вмочаємо у цукорСкладаємо удвічі
  7. Тепер вмочіть в цукор одну сторону складеного удвічі коржика і знову складіть удвічі так, щоб цукор був всередині.
    Знову вмочаємо у цукор
  8. Складений вже вчетверо коржик вмочіть однією стороною в цукор, а іншою стороною покладіть на деко, змащене маслом.
    Вмочаємо у цукор в останнєВикладаємо печиво на деко
  9. Розігрійте духовку до 190°С.
  10. Випікайте печиво доти, поки воно не підрум’яниться.
Автор: | 15.02.2013
Переглядів: 1052

Коментарі -
1

  • Имя: Сергий
  • Добавлено: 04.05.2013
1
Получается очень вкусно сам попробовал советую всем!
Имя *:
Email:
Код *:
1