Рецепти
Реклама

Торт з баклажанів


Інгредієнти:
Баклажани 2000 р
Сир Гауда 100 г
Помідори в'ялені 50 г
Коріандр сухий 4 г
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Сіль 10 г
Часник 6 зубчиків
Естрагон (тархун) свіжий 50 г
Базилік зелений свіжий 50 г
Рукола 100 г
Кріп свіжий 100 г
Олія соняшникова рафінована 10 мл.

Спосіб приготування:
Щоб приготувати торт з баклажанів, потрібно взяти баклажани, зелень трав за вашим смаком, часник, сіль, цибуля, помідори в'ялені або печені, коріандр, сир твердих сортів, рослинну олію.

Баклажани вимити, обсушити, нарізати уздовж пелюстками. Посолити. Залишити на 1 годину, щоб з них вийшла гіркота.
 

Торт з баклажанів



Кріп, рукколу, базилік зелений, естрагон подрібнити в блендері з часником і сіллю.

Цибулю нарізати кільцями і пасерувати на сковороді в малій кількості олії.
 

Торт з баклажанів



На великій тертці натерти сир.
 

Торт з баклажанів



Баклажани віджати, промити під проточною водою, просушити на паперовому рушнику, розкласти на деко, скропити рослинним маслом. Запекти в режимі гриль протягом 20 хвилин.
 

Торт з баклажанів



Запечені пелюстки баклажанів викласти у формі для запікання, як основу торта.
 

Торт з баклажанів



Змастити пелюстки баклажанів солоною часниковою зеленню. Викласти на дно шар пасеровані цибулі. Додайте коріандр.
 

Торт з баклажанів



Знову викласти шар печених баклажанів.
 

Торт з баклажанів



Викласти шар тертого сиру для зв'язування шарів.

Знову шар цибулі з прянощами.

Останнім шаром викласти помідори. Закрити верхню поверхню торта пелюстками баклажанів.
 

Торт з баклажанів



Зверху засипати тертим сиром. Запікати в гарячій духовці 180 ° С протягом 20 хвилин. Форму можна накрити фольгою, щоб верхній шар не зажарити.
 

Торт з баклажанів



Остудити. Вийняти з форми. Подавати до столу в блюді. Прикрасити можна печеними перцями, свіжими помідорами, зеленню.
 

Торт з баклажанів



Смачного!

Автор: | 13.04.2013
Переглядів: 984

Коментарі -
3

  • Добавлено: 12.05.2013
3
Знову викласти шар печених баклажанів. Очень хорошо
  • Alex103
  • Имя: Алексей Курочкин
  • Добавлено: 11.05.2013
2
очень вкусно выглядит
  • Имя: fynjy
  • Добавлено: 02.05.2013
1
Вельми укусна..сам попробывал
Имя *:
Email:
Код *:
1