Рецепти
Реклама

Інгредієнти для млинців

  • 625 гр. борошна
  • 10 шт. яйця
  • 600 мл. води
  • 600 мл. молока
  • 10 гр. солі
  • 150 гр. вершкового масла
Інгредієнти для начинки
  • 10 шт. білки
  • 480 гр. цукру
  • 918 щіпка вершкового масла
  • 2 ч.л. ваніліну
  • полуниця
Спосіб приготування
  • Яйця злегка взбити з сіллю. По черзі додати борошно, молоко, воду, розтоплене вершкове масло, ретельно збиваючи і перемішуючи після кожної стадії.
  • На розпеченій сковороді обсмажити тонкі млинчики і викласти їх на окрему чисту тарілку, перед тим, як наносити крем.
  • На водяну баню поставити цукор і білки. Тримати на водяній бані, збиваючи, поки цукор не розчиниться.
  • Зняти з вогню і взбити міксером до стійких піків.
  • Поступово додати вершкове масло кімнатної температури, ретельно перемішуючи, щоб не залишалося шматочків масла.
  • Додати ванілін, перемішати в останній раз.
  • Нанести трохи крему між млинцями і по всій поверхні зовні.
  • Прикрасити тонко нарізаною полуницею і присипати цукровою пудрою.
  • Поставити в холодильник на 1-2 години, щоб торт затвердів.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 900

Коментарі -
1

  • Имя: Надежда
  • Добавлено: 25.05.2016
1
мммммм. Так как я ужасная сладкоежка, на до срочно попробовать этот рецепт. Вообще часто готовлю дома блины для своих деток, но такое еще не делала.
Имя *:
Email:
Код *:
1