Інгредієнти для млинців
- 625 гр. борошна
- 10 шт. яйця
- 600 мл. води
- 600 мл. молока
- 10 гр. солі
- 150 гр. вершкового масла
- 10 шт. білки
- 480 гр. цукру
- 918 щіпка вершкового масла
- 2 ч.л. ваніліну
- полуниця
- Яйця злегка взбити з сіллю. По черзі додати борошно, молоко, воду, розтоплене вершкове масло, ретельно збиваючи і перемішуючи після кожної стадії.
- На розпеченій сковороді обсмажити тонкі млинчики і викласти їх на окрему чисту тарілку, перед тим, як наносити крем.
- На водяну баню поставити цукор і білки. Тримати на водяній бані, збиваючи, поки цукор не розчиниться.
- Зняти з вогню і взбити міксером до стійких піків.
- Поступово додати вершкове масло кімнатної температури, ретельно перемішуючи, щоб не залишалося шматочків масла.
- Додати ванілін, перемішати в останній раз.
- Нанести трохи крему між млинцями і по всій поверхні зовні.
- Прикрасити тонко нарізаною полуницею і присипати цукровою пудрою.
- Поставити в холодильник на 1-2 години, щоб торт затвердів.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 900
Коментарі -1