Рецепти
Реклама

Для пісочного тіста вам знадобиться:Курячий торт. Інгредієнти

  • 400 г борошна
  • 250 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1 ст. ложка цукру
  • 1 ст. ложка гірчиці
  • 3/4 ч. ложки солі

Для начинки:

  • 2 невеликих курячих грудкиКурячий торт. Інгредієнти
  • 200 мл 20% вершків
  • 150 мл молока
  • 2 яйця і 2 жовтки
  • 50 г твердого сиру (краще за все пармезану)
  • 1 ст. ложка гірчиці із зернами
  • 2 великих яблука або 3 невеликих
  • 3 цибулини
  • 50 мл олії
  • 1 ч. ложка цукру
  • 1/2 ч. ложки сухого базиліка
  • 1/2 ч. ложки сухого орегано
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Просійте борошно через сито.
    Просіюваємо борошно
  2. Додайте в борошно злегка збите яйце.
    Приготування курячого торта. Етап 2
  3. Покладіть розм’якшене вершкове масло, цукор, гірчицю і сіль, гарненько порубайте все разом ножем, потім замісіть тісто.
    Приготування курячого торта. Етап 3
  4. Покладіть тісто в холодильник на 2 години.
  5. Куряче філе замаринуйте в гірчиці з сіллю і перцем на 30 хвилин.
    Маринуємо куряче філе
  6. Обсмажте грудки в олії.
    Обсмажуємо філе
  7. Подрібніть цибулю. Натріть яблука на крупній тертці.
    Приготування курячого торта. Етап 7
  8. Стушкуйте цибулю і яблука з сіллю і цукром на олії до золотавого кольору.
  9. Охолоджені курячі грудки наріжте кубиками.
    Нарізуємо м'ясо
  10. Роз’ємну форму для торта викладіть тістом.
    Приготування курячого торта. Етап 10
  11. Молоко, вершки, яйця, жовтки, базилік, орегано, сіль і перець збийте віночком.
    Приготування курячого торта. Етап 11
  12. На тісто викладіть куряче м’ясо, зверху тушковані яблука з цибулею.
    Викладаємо куряче м'ясоПриготування курячого торта. Етап 12
  13. Залийте начинку яєчний-молочною сумішшю.
    Заливаємо начинку яєчний-молочною сумішшю
  14. Посипте торт тертим сиром, загорніть краї тіста на начинку і випікайте в духовці 40 хвилин при температурі 180 град С.
    Приготування курячого торта. Етап 14
Автор: | 15.02.2013
Переглядів: 995

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: