Рецепти
Реклама

Інгредієнти для тіста

  • 250гр. сиру
  • 3ч.л. розпушувача
  • 7ст.л. рослинного масла
  • 2/3стакана цукру
  • 3стакана борошна

Інгредієнти для начинки

  • 4шт. груш
  • 1ст.л. коньяку
  • 3ч.л. сухого ванільного пудингу
  • 1пачка ванільного цукру
  • 1шт. жовток (для змащування верху)

Спосіб приготування

  • Сир, цукор, молоко і рослинне масло змішати в мисці, гарненько розтерти. Борошно змішати з розпушувачем і порціями всипати в сирну суміш. Замісити тісто. Воно не має липнути до рук. Сформувати з тіста кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник. Груші нарізати кубиками, злегка обсмажити на сухій сковороді, додати цукор (за смаком), ванільний цукор і коньяк, смажити 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додати ванільний пудинг, гарненько перемішати до загустіння.
  • Начинку повністю остудити! Тісто розділити на 2 рівні частини. Розкотати 2 кола. На середину одного кола викласти начинку.
  • Накрити другим колом, гарненько притиснути краї. Зробити надрізи по колу. Повертаючи пелюстки, викласти їх по колу, злегка притискаючи.
  • Змастити пиріг жовтком. Випікати приблизно 40 хвилин при температурі 180С.
 
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 769

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: