Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 кг. шампіньйонів
  • 1 шт. ріпчастої цибулі
  • 200 гр. сметани 30%
  • 200 мл. молока
  • 70 гр. сиру
  • 1 пласт листкового не дріжджового тіста
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка чорного меленого перцю
  • 1 щіпка кмину
  • 3-4 ст.л. оливкової олії

Спосіб приготування

  • Гриби помити і почистити, порізати часточками. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на оливковій олії, до золотистого кольору, додати гриби і обсмажити 5-7 хвилин, щоб схопилися. Посолити, поперчити, додати кмин.
  • Тепер додати молоко і тушкувати близько 15-20 хвилин.
  • На дно форми постелити пергамент паперу, викласти у форму тісто.
  • У сковороду до грибів додати сметану, тушкувати ще 5 хвилин, даючи сметані злегка уваритися.
  • Викласти грибну масу у форму, тісто по краях загнути. Посипати тертим сиром.
  • Поставити в духовку (180-200 градусів) - на 12-15 хвилин.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 386

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: