Рецепти
Реклама

Апельсиновий кекс

 

 

  • 5 яєць,
  • 1 стакан цукру,
  • 1 пачка маргарини,
  • цедра і сік з одної апельсини,
  • 2 ч.л. порошку по печива,
  • 1 стакан крохмалю,
  • 1-1,5 стакана муки. 

Білки відділити від жовтків, і добре збити з цукром ,потім додати жовтки і також збити.Розтопити маргарину і під обороти міксера влити в збиту масу.Дати сік і цедру апельсина,розпушувач,крохмаль і муку.Вилити в підготовлену форму і пекти десь 40хв.,при середній температурі.Перевіряти зубочисткою чи сірничком ,чи готове.Потім посипаю цукровою пудрою або чимось на ваш смак.
Аромат апельсину на всю хату.

 

  • 5 яєць,
  • 1 стакан цукру,
  • 1 пачка маргарини,
  • цедра і сік з одної апельсини,
  • 2 ч.л. порошку по печива,
  • 1 стакан крохмалю,
  • 1-1,5 стакана муки. 
Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 490

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: