Рецепти
Реклама

Продукт

Білки

гр.

Жири

гр.

Вуглеводи
гр.

Ккал

Абрикоси

0.9

0.0

10.5

45

Аґрус

0.7

0.0

9.9

42

Айва

0.6

0.0

8.9

38

Алича

0.2

0.0

7.4

30

Ананас

0.4

0.0

11.8

48

Апельсин

0.9

0.0

8.4

37

Арахіс

26.3

45.2

9.7

550

Баклажани

0.6

0.1

5.5

25

Банани

1.5

0.0

22.0

94

Баранина

16.3

15.3

0.0

202

Борошно пшеничне 1 ґатунку

10.6

1.3

73.2

346

Борошно пшеничне 2 ґатунку

11.7

1.8

70.8

346

Борошно пшеничне вищого ґатунку

10.3

0.9

74.2

346

Борошно житнє

6.9

1.1

76.9

345

Бублик

10.0

2.0

69.0

334

Боби

6.0

0.1

8.3

58

Брусниця

0.7

0.0

8.6

37

Бринза

17.9

20.1

0.0

252

Бруква

1.2

0.1

8.1

38

Бички (риба)

12.8

8.1

5.2

144

Буряк

1.7

0.0

10.8

50

Вафлі з жиромісними начинками

3.0

30.0

64.0

538

Вафлі с фруктовими начинками

3.0

5.0

80.0

377

Виноград

1.0

1.0

18.0

85

Вишня

1.5

0.0

73.0

298

Вим’я яловиче

12.3

13.7

0.0

172

Вершки 10% жирності

3.0

10.0

4.0

118

Вершки 20% жирності

2.8

20.0

3.6

205

Вугільна риба

13.2

11.6

0.0

157

Вугор

14.5

30.5

0.0

332

Вугор морський

19.1

1.9

0.0

93

Геркулес

13.1

6.2

65.7

371

Голубика

1.0

0.0

7.7

34

Горбуша

21.0

7.0

0.0

147

Горобина червона

1.4

0.0

12.5

55

Горобина чорноплідна

1.5

0.0

12.0

54

Горох лущений

23.0

1.6

57.7

337

Горох цілий

23.0

1.2

53.3

316

Горох зелений

5.0

0.2

13.3

75

Гранат

0.9

0.0

11.8

50

Грейпфрут

0.9

0.0

7.3

32

Грецький горіх

13.8

61.3

10.2

647

Гриби білі свіжі

3.2

0.7

1.6

25

Гриби білі сушені

27.6

6.8

10.0

211

Гриби підберезники свіжі

2.3

0.9

3.7

32

Гриби підосиновики свіжі

3.3

0.5

3.4

31

Гриби сироїжки свіжі

1.7

0.3

1.4

15

Грудинка сирокопчена

7.6

66.8

0.0

631

Груша

0.4

0.0

10.7

44

Груша

2.3

0.0

62.1

257

Гусятина

16.1

33.3

0.0

364

Драже фруктове

3.7

10.2

73.1

399

Жир тваринний топлений

0.0

99.7

0.0

897

Жито

11.0

2.0

67.0

330

Журавлина

0.5

0.0

4.8

21

Здобна випічка

8.0

15.0

50.0

367

Зелена квасоля (стручок)

4.0

0.0

4.3

33

Зефір

0.8

0.0

78.3

316

Автор: | 12.12.2012
Переглядів: 548

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: