Що потрібно:
- помідори - 1 кг
- 300 г свіжого хрону
- оцет - 1 ч. л.
- 300 г часнику
- цукор - 1 ч.л.
Що робити:
- Очистити від шкірки 1 кг помідорів і пропустити через м'ясорубку. Також через м'ясорубку пропустити по 300 г свіжого хрону та часнику. Змішати помідори з хріном і часником, посолити за смаком, додати 1 ч. л. оцту і стільки ж цукру. Все добре перемішати у великій каструлі і залишити на 2-3 дні, не закриваючи щільно кришкою. Настоявся соус розкласти по банках і тримати в прохолодному місці.
- Подавати до гарячих і холодних закусок і страв.
Автор: | 24.06.2013
Переглядів: 1149
Коментарі -0