Інгредієнти для "Соус для котлет":
- Вода — 600 мл
- Томатна паста — 2-3 ст. л.
- Часник — 2-3 зуб.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт
- Кінсі— 1 пуч.
- Хмелі-сунелі — 1/4 ч. л.
- Цукор — 1 ч. л.
- Сіль (за смаком)
Рецепт "Соус для котлет":
Смажите ваші улюблені котлетки і перекладаєте їх в мисочку. |
У тій же сковороді, де смажилися котлети, обсмажуємо цибулю, нарізану чверть-кільцями |
Розводимо томатну пасту водою і додаємо в жарівшійся цибулю. |
Доводимо до кипіння. |
Тиснемо часник. |
Додаємо цукор. Бажано спробувати, щоб не було кисло. Якщо цукру мало, додайте ще трохи. |
Додаємо хмелі-сунелі. І не забудьте посолити. |
Ріжемо зелень. |
Кидаємо її в соус. Перемішуємо. |
І готовий гарячий соус виливаємо на котлети. |
Смачного! |
Также с этим соусом можно делать мясо!
Автор: | 01.06.2016
Переглядів: 938
Коментарі -1