|
Буряк вимити і загорнути у фольгу. Запекти в духовці при температурі 210 ° С 30 хвилин. |
|
|
Лук очистити, розрізати навпіл і загорнути у фольгу. Покласти на деко в духовку з буряком і випікати ще приблизно 15-20 хвилин. |
Після цього витягнути овочі з фольги і дати охолонути. |
|
На сухій сковороді обсмажити з двох сторін філе індички. Дати охолонути і потім нарізати скибочками. |
|
Вимити полуницю і нарізати дрібно. У сотейнику розігріти оливкове масло, додати дрібно нарізану зелень фенхеля або насіння фенхелю (достатньо однієї маленької щіпки) і залишити на 2 хвилини на невеликому вогні. Після цього додати нарізану полуницю і залишити варитися на повільному вогні приблизно 4-5 хвилин. Вимкнути вогонь і влити бальзамік. |
|
|
Очистити і нарізати скибочками буряк. Цибулю теж нарізати на часточки. |
У салатник або в порційні блюда викласти буряк, ідейку, цибулю, додати кубики фети і, в ув'язненні, теплий полуничний вінегрет-сальсу .. |
|
Коментарі -1