Кількість порцій: 4
Опис: Мікс із свіжого салату. Рукола з еe ніжним і пряним смаком з невеликою гіркуватістю, корн з його ніжним ароматом, мангольд з солодкуватим смаком ... І на додаток до цього - найніжніші паростки ароматного зелeного горошку. Всe це доповнюється маринованими запечeннимі печерицями з ароматними травами, помідорами чері, мандаринами і для ситності - запечeнная качина грудка. Всe це, під пікантною заправкою з оливкового масла, мeда, бальзамічним і мандаринів. Чому "Новорічні традиції"? А який Новий рік без качки, мандаринів і гарного настрою, який Вам просто забезпечена! На конкурс "Gorenje: новорічна композиція".
Інгредієнти для "Свіжий салат з качкою, запечeннимі печерицями та мандаринової заправкою" Новорічні традиції ""
Салат (суміш салатів - рукола, корн і мангольд) - 50 г
Горошок зелений (паростки) - 20 г
Грудка качина (запечена) - 0,5 шт
Гриби (печериці свіжі) - 200 г
Помідор (черрі) - 100 г
Мандарин (салат і заправка) - 2 шт
Олія маслинова (маринад і заправка) - 3 ст. л.
Мед (рідкий в маринад і заправку) - 1,5 ч. л.
Оцет (бальзамічний темний - маринад і заправка) - 2 ч. л.
Розмарин (маринад, небагато)
Чебрець (маринад, небагато)
Сіль (за смаком)
Перець болгарський (різного кольору, для прикраси)
Рецепт "Свіжий салат з качкою, запечeннимі печерицями та мандаринової заправкою" Новорічні традиції ""
Коментарі -0