Рецепти
Реклама

Кількість порцій: 4

Опис: Мікс із свіжого салату. Рукола з еe ніжним і пряним смаком з невеликою гіркуватістю, корн з його ніжним ароматом, мангольд з солодкуватим смаком ... І на додаток до цього - найніжніші паростки ароматного зелeного горошку. Всe це доповнюється маринованими запечeннимі печерицями з ароматними травами, помідорами чері, мандаринами і для ситності - запечeнная качина грудка. Всe це, під пікантною заправкою з оливкового масла, мeда, бальзамічним і мандаринів. Чому "Новорічні традиції"? А який Новий рік без качки, мандаринів і гарного настрою, який Вам просто забезпечена! На конкурс "Gorenje: новорічна композиція".

 

Інгредієнти для "Свіжий салат з качкою, запечeннимі печерицями та мандаринової заправкою" Новорічні традиції ""

 

Салат (суміш салатів - рукола, корн і мангольд) - 50 г

Горошок зелений (паростки) - 20 г

Грудка качина (запечена) - 0,5 шт

Гриби (печериці свіжі) - 200 г

Помідор (черрі) - 100 г

Мандарин (салат і заправка) - 2 шт

Олія маслинова (маринад і заправка) - 3 ст. л.

Мед (рідкий в маринад і заправку) - 1,5 ч. л.

Оцет (бальзамічний темний - маринад і заправка) - 2 ч. л.

Розмарин (маринад, небагато)

Чебрець (маринад, небагато)

Сіль (за смаком)

Перець болгарський (різного кольору, для прикраси)

Рецепт "Свіжий салат з качкою, запечeннимі печерицями та мандаринової заправкою" Новорічні традиції ""

Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Приготуємо маринад для печериць. Для цього в оливкову олію (2 ст. Ложки) додамо травички (небагато), мед (0,5 ч. ложки) ...
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты І оцет - 1 чайну ложку. Можна додати трохи солі по смакуу.
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Печериці нарізаємо не дуже тонкими пластинками. У мене виходило на 4 частини.
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Заливаємо маринадом, злегка струшуємо миску, щоб маринад добре розподілився, і залишаємо хвилин на 40.
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Через 40 хвилин викладаємо шампіньйони в жароміцний посуд і запікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці хвилин 30.
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Готуємо продукти для салату. Салатний мікс моєму (якщо це потрібно, у мене митий). Грудку нарізаємо соломкою, помідори черрі на половинки, мандарин (1 шт.) Розбираємо на часточки, розрізаємо їх навпіл уздовж. Для заправки змішуємо оливкову олію, оцет, мед (залишився) ..
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиентыІ додаємо мандарин, очищений від плівок (чистимо над заправкою, щоб жодна крапля соку не пропала). За смаком додаємо трохи солі. Заправку злегка збиваємо.  
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты У салатник або на велику тарілку викладаємо паростки горошку і салатний мікс.
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Додаємо печериці.
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Качку, помідори й мандарини. З перцю вирізаємо ялиночки і прикрашаємо салат.
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты Поливаємо заправкою і одразу подаємо 
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты  
 
Свежий салат с уткой, запечeнными шампиньонами и мандариновой заправкой "Новогодние традиции" ингредиенты  
Автор: | 01.03.2013
Переглядів: 243

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: