Інгредієнти:
Печінка куряча 500 гр.
Картопля 4 шт.
Ріпчаста цибуля 1 шт.
Лимон 1 шт
Морква 1 шт.
Яйця курячі 2 шт.
Сметана 400 гр.
Перець та сіль.
Спосіб приготування:
Зварити та очистити картоплю, моркву та яйця.
Зварити та потерти на тертці або порізати мілкою соломкою печінку.
Дрібненько порізати та замаринувати у воді з лимонним соком цибулю.
Першим шаром укладаємо печінку, зверху мариновану цибулю. Змастити сметаною.
Зверху шар потертої моркви і знову сметана.
Потім шар потертої картоплі, присолити, поперчити. Зверху нанести сіточку з сметани.
Прикрасити яйцем та петрушкою.
Смачного!
Автор: | 11.04.2013
Переглядів: 636
Коментарі -0