Інгредієнти:
Куряче філе 300 г
Салат 100 г
Сіль морська ½ ч.л.
Перець солодкий жовтий ½ шт.
Рослинна олія 20 мл
Олія виноградних кісточок 30 мл
Лимонний сік 30 мл
Гірчиця ¼ ч.л.
Перець чорний мелений щіпка
Ананаси консервовані 100 г
Брусниця 50 г.
Спосіб приготування:
Вимиті листя салату порвати на невеликі шматочки.
Обсмажуємо курячу грудку, порізану на маленькі шматочки, не забути присолити.
Солодкий перець (в принципі, можна використовувати той колір, який вам більше подобається) нарізаємо невеликими шматочками.
Змішуємо для заправки наступні інгредієнти:
Олія виноградних кісточок 30 мл
Лимонний сік 30 мл
Гірчиця ¼ ч.л.
Перець чорний мелений щіпка.
Сіль морська ¼ ч.л.
На велике блюдо викладаємо шарами на листя салату нашу курочку, потім ананас і перець, заливаємо все заправкою і прикрашаємо, за бажанням, ягодами.
Смачного!
Коментарі -1