Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Гриби печериці 200 г
Яйця курячі 4 шт.
Майонез 10 ст. л.
Часник 2 зубчика
Петрушка свіжа 1 пучок
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Спосіб приготування:
Для приготування салату нам знадобиться куряче філе, яйця, печериці, свіжа петрушка, часник, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова рафінована.
З'єднуємо сирі курячі яйця і 3 ст. л. майонезу.
Трохи їх перемішуємо, додаємо сіль (близько 2 щіпок) і чорний мелений перець.
Збиваємо вінчиком до отримання однорідної омлетної маси.
На широкій сковороді, змазаній соняшниковою рафінованою олією, із отриманої омлетної маси смажимо тонкі яєчні млинці. Всього виходить близько 6 млинців - їх кількість залежить від діаметра сковороди, але млинці обов'язково повинні бути тонкими!
Яєчні млинці охолоджуємо і нарізаємо смужками довжиною близько 5 см і шириною 1 см.
Печериці добре миємо, за бажанням знімаємо шкірку з капелюшків і нарізаємо пластинами.
Обсмажуємо на сильному вогні в невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Перекладаємо обсмажені гриби на паперовий рушник, щоб зайве масло ввібралося, далі на тарілку і охолоджуємо.
В солоній воді відварюємо до готовності куряче філе, охолоджуємо і нарываємо на волокна.
З'єднуємо в глибокій мисці охололі гриби, «лапшу» з яєчних млинців і нарване куряче м'ясо.
Подрібнюємо зелень петрушки і часник, додаємо до інших компонентів і заправляємо салат майонезом.
Перемішуємо. Такий салат перед подачею обов'язково повинен постояти в холодильнику близько 30 хвилин.
Смачного!
Коментарі -0