Рецепти
Реклама

Салат рвана курка


Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Гриби печериці 200 г
Яйця курячі 4 шт.
Майонез 10 ст. л.
Часник 2 зубчика
Петрушка свіжа 1 пучок
Сіль 1.5 ч. л.
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.

Спосіб приготування:
Для приготування салату нам знадобиться куряче філе, яйця, печериці, свіжа петрушка, часник, сіль, перець чорний мелений, олія соняшникова рафінована.

З'єднуємо сирі курячі яйця і 3 ст. л. майонезу.

Трохи їх перемішуємо, додаємо сіль (близько 2 щіпок) і чорний мелений перець.
 

Салат рвана курка



Збиваємо вінчиком до отримання однорідної омлетної маси.
 

Салат рвана курка



На широкій сковороді, змазаній соняшниковою рафінованою олією, із отриманої омлетної маси смажимо тонкі яєчні млинці. Всього виходить близько 6 млинців - їх кількість залежить від діаметра сковороди, але млинці обов'язково повинні бути тонкими!
 

Салат рвана курка



Яєчні млинці охолоджуємо і нарізаємо смужками довжиною близько 5 см і шириною 1 см.
 

Салат рвана курка



Печериці добре миємо, за бажанням знімаємо шкірку з капелюшків і нарізаємо пластинами.
 

Салат рвана курка



Обсмажуємо на сильному вогні в невеликій кількості соняшникової рафінованої олії. Перекладаємо обсмажені гриби на паперовий рушник, щоб зайве масло ввібралося, далі на тарілку і охолоджуємо.
 

Салат рвана курка



В солоній воді відварюємо до готовності куряче філе, охолоджуємо і нарываємо на волокна.
 

Салат рвана курка



З'єднуємо в глибокій мисці охололі гриби, «лапшу» з яєчних млинців і нарване куряче м'ясо.
 

Салат рвана курка



Подрібнюємо зелень петрушки і часник, додаємо до інших компонентів і заправляємо салат майонезом.
 

Салат рвана курка



Перемішуємо. Такий салат перед подачею обов'язково повинен постояти в холодильнику близько 30 хвилин.
 

Салат рвана курка



Смачного!

Автор: | 12.04.2013
Переглядів: 1439

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: