|
Філе помити, обсушити на серветці і порізати тоненькими пластинками. |
|
У мисочці змішати соєвий соус і рослинне масло, покласти туди мяско, перемішати і залишити на 30 хвилин. |
|
Філе обсмажити на рослинному маслі буквально протягом 5 хвилин, остудити і порізати тонкою соломкою. |
|
Грейпфрут очистити від шкірки і плівки, дрібно порізати. |
|
Чорнослив замочити на 20 хвилин у гарячій воді, обсушити і дрібно порізати. |
|
Змішати філе, чорнослив, грейпфрут, кедрові горішки, заправити майонезом і дати настоятися 1 годину. |
Можна їсти. |
Салатик вельми непоганий, незвичайний, трохи Піканто. |
|
Коментарі -2