Інгредієнти:
Картопля 7 шт.
Куряче філе 200 г
Яйця перепелині 6 шт.
Горошок консервований 0.5 банки
Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
Свіжий кріп пучок
Майонез 300 г
Олія соняшникова рафінована 200 мл
Сіль.
Спосіб приготування:
Для приготування салату нам понадобитя: картопля, консервований горошок, варене куряче м'ясо, цибуля, перепелині яйця, кріп, майонез, сіль, рафінована олія для обсмажування картоплі.
Попередньо відварене куряче філе нарізати невеликими шматочками.
Додати до курячого м'яса консервований горошок і подрібнену цибулю.
Змішати інгредієнти, заправити майонезом, трохи посолити за смаком і ще раз перемішати.
Картоплю почистити і помити.
Нарізати тонкою дрібною і акуратною соломкою.
Обсмажити картопляну соломку у два заходи на рафінованій олії до утворення золотистої скориночки. Викласти на серветку, щоб позбутися зайвого жиру, і трохи посипати картоплю дрібною сіллю. Дати прохолонути.
Перепелині яйця відварити, охолодити і акуратно почистити.
Підготовлений раніше салат викласти у формі кола з поглибленням всередині - це буде наше майбутнє «гніздо».
Далі потрібно салат покрити з усіх боків і всередині обсмаженою картопляною соломкою, так, щоб не порушувати колишню форму салату.
У поглиблення покласти перепелині яйця, навколо «гнізда» посипати подрібненим кропом.
Смачного!
Коментарі -0