Час приготування: 250 хвилин
Кількість порцій: 1
Опис: Качка в образі карпаччо.
Інгредієнти для "Карпачо з качиної грудки"
- Сіль (за смаком)
- М'ята - 20 г
- Рідкий дим - 10 мл
- Сік апельсиновий - 100 мл
- Олія оливкова - 100 мл
- Салат (фризі) - 20 г
- Сироп полуничний - 20 мл
- Перець чорний (мелений, за смаком)
- Персик (консервовані) - 50 г
- Грудка качина - 100 г
- Рецепт "Карпачо з качиної грудки"
- Качину грудку обробляємо, маринуємо в оливковій олії (90 мл), апельсиновому соку (90 мл), м'яті, рідкому димі.
- Далі качину грудку виймають з маринаду, протирають серветкою, загортають у плівку (надаючи форму ковбаски). Заморожуємо.
- Далі тарілку змащуємо оливковою олією і соком апельсина, солимо, перчимо.
- Тонко нарізуємо карпаччо, зверху кладемо нарізані персики (кубиком) і салатом фризі.
- Поливаємо полуничним сиропом.
- Можна прикрасити фізалісом і цибулею-пореєм фрі.
Автор: | 01.03.2013
Переглядів: 667
Коментарі -0