Рецепти
Реклама

Час приготування: 250 хвилин
Кількість порцій: 1
Опис: Качка в образі карпаччо.
 
Інгредієнти для "Карпачо з качиної грудки"
  1. Сіль (за смаком)
  2. М'ята - 20 г
  3. Рідкий дим - 10 мл
  4. Сік апельсиновий - 100 мл
  5. Олія оливкова - 100 мл
  6. Салат (фризі) - 20 г
  7. Сироп полуничний - 20 мл
  8. Перець чорний (мелений, за смаком)
  9. Персик (консервовані) - 50 г
  10. Грудка качина - 100 г
  11. Рецепт "Карпачо з качиної грудки"
 
  • Качину грудку обробляємо, маринуємо в оливковій олії (90 мл), апельсиновому соку (90 мл), м'яті, рідкому димі.
  • Далі качину грудку виймають з маринаду, протирають серветкою, загортають у плівку (надаючи форму ковбаски). Заморожуємо.
  •  
  • Далі тарілку змащуємо оливковою олією і соком апельсина, солимо, перчимо.
  • Тонко нарізуємо карпаччо, зверху кладемо нарізані персики (кубиком) і салатом фризі.
  • Поливаємо полуничним сиропом.
  •  
  • Можна прикрасити фізалісом і цибулею-пореєм фрі.
Автор: | 01.03.2013
Переглядів: 218

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: