Інгредієнти:
Куряче філе 800 г
Печериці мариновані 800 г
Морква 3 шт.
Майонез 200 г
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Горіхи волоські 200 г
Олія соняшникова нерафінована 100 мл
Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Для приготування салату нам потрібні куряче філе, гриби, морква, цибуля, олія, горіхи волоські, сіль і перець.
Залити куряче філе холодною водою і відварити до готовності, додавши 0,5 ч. л. солі. Остудити в тій же воді, в якій варилося протягом ще 20 хвилин.
Нарізати охолоджене куряче філе дрібними кубиками. Горіхи подрібнити.
Цибулю нарізати тонкими четвертинками.
Обсмажити цибулю на рослинній олії до м'якості.
Натерти на крупній тертці моркву.
Обсмажити моркву на маслі до м'якості.
Гриби нарізати соломкою.
Обсмажити на олії протягом 4 хвилин. Вони не повинні сильно засмажитися.
Викласти всі інгредієнти в салатник, додати перець та сіль за смаком.
Змішати інгредієнти і подавати до столу, безпосередньо перед подачею заправити майонезом.
Смачного!
Коментарі -0