Інгредієнти:
- 4 склянки подрібненої зеленої капусти,
- 1 склянка тертої фіолетовий капусти
- ½ склянки подрібненої моркви,
- 2 стрілки нарізаної зеленої цибулі,
- 2 столові ложки рисового оцту,
- ½ склянки майонезу,
- 2 чайні ложки цукру,
- ¼ чайної ложки солі (або сіль за смаком),
- щіпка меленого чорного перцю.
Спосіб приготування:
Овочі промити, обсушити і нашаткувати.
У великій мисці змішати зелену і фіолетову капусту, зелену цибулю, моркву.
Додати рисовий оцет, сіль, цукор, майонез, сіль і перець.
Змішати всі інгредієнти. Дати салату настоятися. Подавати охолодженим як гарнір.
Смачного!
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 801
Коментарі -1
Очень простой и главное не дорогой рецепт. Салатик должен получиться очень вкусным.