Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:

  • 800 г не крохмалистої картоплі,
  • 1/4 ч.л. солі,
  • 50 мл білого сухого вина,
  • половина невеликої червоної цибулини,
  • 2 ст. л. білого винного оцту,
  • 1 ч.л. готової зернистою гірчиці,
  • невеликий пучок петрушки,
  • 100 мл оливкової олії.


Спосіб приготування:
Картоплю відварюємо до готовності в мундирі. Даємо трохи охолонути, знімаємо шкірку, ріжемо на шматочки завтовшки близько 4-5 мм. Кладемо в миску, поливаємо білим вином, перемішуємо і відставляємо в бік.

 

Картопляний салат



Готуємо заправку. Вливаємо в миску оцет, кладемо гірчицю і сіль.
 

Картопляний салат



Безперервно збиваючи вінчиком, тонкою цівкою вливаємо масло. У підсумку повинна вийти емульсія.
 

Картопляний салат



Додаємо до картоплі заправку, нарізаний лук і петрушку. Перемішуємо.
 

Картопляний салат



Подаємо. Смачного!

Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 820

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: