Інгредієнти:
- 800 г не крохмалистої картоплі,
- 1/4 ч.л. солі,
- 50 мл білого сухого вина,
- половина невеликої червоної цибулини,
- 2 ст. л. білого винного оцту,
- 1 ч.л. готової зернистою гірчиці,
- невеликий пучок петрушки,
- 100 мл оливкової олії.
Спосіб приготування:
Картоплю відварюємо до готовності в мундирі. Даємо трохи охолонути, знімаємо шкірку, ріжемо на шматочки завтовшки близько 4-5 мм. Кладемо в миску, поливаємо білим вином, перемішуємо і відставляємо в бік.
Готуємо заправку. Вливаємо в миску оцет, кладемо гірчицю і сіль.
Безперервно збиваючи вінчиком, тонкою цівкою вливаємо масло. У підсумку повинна вийти емульсія.
Додаємо до картоплі заправку, нарізаний лук і петрушку. Перемішуємо.
Подаємо. Смачного!
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 820
Коментарі -0