Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 3500 г 
  • Буряк 200 г
  • Часник головки 2 шт. 
  • Морква 200 г
  • Оцет столовий 200 мл
  • Рослинна олія 50 мл
  • Цукор-пісок 100 г 
  • Сіль 5 ч.л. 
  • Перець чилі 2 шт. (за бажанням)


Спосіб приготування:
Капусту ріжемо квадратними шматочками приблизно 3х3 см.

 

Капуста маринована з буряком



Буряк ріжемо тонкими скибочками.
 

Капуста маринована з буряком



Часник треба просто очистити.
 

Капуста маринована з буряком



Моркву натерти на крупній тертці.
 

Капуста маринована з буряком



У велику каструлю шарами викладаємо капусту, потім буряк з морквою і часником, перець, потім знову капусту. Повинно вийти приблизно 3-4 таких шари.
 

Капуста маринована з буряком



Коли верхній шар буде на місці (це має бути капуста), готуємо маринад.
 

Капуста маринована з буряком



Для маринаду змішуємо оцет, цукор, сіль і масло в досить великій ємності; заливаємо літром окропу і перемішуємо.
Гарячим маринадом заливаємо капусту і ставимо її під гніт. Через пару годин маринад покриє капусту, а через 2-3 дні капуста буде готова і її можна буде перекласти в банки і поставити в холодильник.

Смачного!

Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 794

Коментарі -
2

  • Имя: елена
  • Добавлено: 09.05.2013
2
очень вкусная и полезная пища, часто готовлю сама и вам советуюБольшое спасибо за рецепт!)
  • Vlad
  • Имя: Владислав Макаров
  • Добавлено: 16.04.2013
1
Какой вкусный салатик!)) На каждый праздник делаем!) Очень вкусно, нравится всей семье. В последний раз гости были приятно удивлены) Большое спасибо за рецепт!)
Имя *:
Email:
Код *:
1