Інгредієнти:
Для салату:
- Сир твердий 150 г
- Оселедець солоний 300 г
- Свіжий кріп пучок
- Петрушка свіжа пучок
- Яблуко 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Огірки 1 шт.
- Хліб білий 150 г
- Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Для заправки:
- Оцет столовий 3 ст. л.
- Сіль 0,5 ч. л.
- Гірчиця 1 ч. л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода кип ’ ячена 4 ст. л.
- Перець чорний мелений 0.25 ч. л.
- Цукор 1 ч. л.
- Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
Спосіб приготування:
Для приготування цього салату нам знадобиться філе солоного оселедця, свіжий огірок, морква, цибуля, сир твердий, білий хліб, зелень петрушки і кропу. Для заправки приготуйте цибулеву заправку.
Хліб нарізати дрібними акуратними кубиками.
Обсмажуємо грінки на сковороді в маленькій кількості соняшникової рафінованої олії до золотистого кольору. Даємо повністю охолонути, а поки підготуємо інші інгредієнти.
Огірок миємо і нарізаємо тонкими короткими смужками.
Сир нарізати так само.
Яблуко миємо й нарізаємо разом з шкіркою невеликими смужками.
Зелень подрібнюємо, цибулю нарізаємо кільцями.
Оселедець очищаємо від кісток і шкіри, виймаємо дрібні кістки й нарізаємо філе дрібними смужками або кубиками.
З'єднуємо всі нарізані інгредієнти, перемішуємо їх.
Заправляємо салат цибулевою заправкою.Для приготування цибулевої салатної заправки з'єднуємо і перемішуємо оцет, воду, гірчицю, сіль, цукор і чорний мелений перець.
Всипаємо в маринад як можна дрібніше нарізану цибулю.
Далі вливаємо соняшникову рафіновану олію.
Перемішуємо заправку і залишаємо на постояти 20 хвилин при кімнатній температурі. Після заправляємо нею салат.
Перемішуємо і можна відразу ж подавати салат до столу.
Смачного!
Коментарі -1
1 салат
Сыр 200гр. натираем на терке
1 Банка фасоли, можно в томате можно в собственном соку
1 пачка киреешек маленькая, желательно с сырным вкусом или сыр/бекон
все смешиваем и заправляем майонезом!
Бон Апертит! ОЧень быстрый и сытный салат!
2 Салат
2 грудки куринные отварить отделить от костей и нарезать мелкими кусочками, чем меньше тем лучше!!!
Завести тесто
Стакан муки, соль 2-3 чайные ложки, 1 яйцо, вода, замешиваем так чтобы было жидкое тесто как на блины. Жарим лепешки.
Сворачиваем после обжарки в трубочки и мелко режем как курицу.
Смешиваем курицу и лепешки добавляем чеснок 5 зубчиков через чеснокодавку и майнез!
Приятного аппетита! Это самый лучший салат который я ел, очень сытный!