Інгредієнти:
- 400-500г свіжої горбуші,
- 1/2 середнього качана пекінської капусти,
- 5 варених яєць,
- 1шт солодкого перцю,
- соус тар-тар,
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
Підготовлену рибу порізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і обсмажити з двох сторін на рослинній олії до готовності. Охолодити, очистити шкіру і кістки. Отримане філе порізати ножем або розібрати вилкою на шматочки. Яйця порізати не надто дрібно.
Капусту нашинкувати, перець нарізати соломкою.
Змішати всі компоненти з соусом або майонезом. При подачі прикрасити зеленню.
Смачного!
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 823
Коментарі -0