Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:

  • 400-500г свіжої горбуші,
  • 1/2 середнього качана пекінської капусти,
  • 5 варених яєць,
  • 1шт солодкого перцю,
  • соус тар-тар,
  • сіль, перець.


Спосіб приготування: 
Підготовлену рибу порізати невеликими шматочками, посолити, поперчити і обсмажити з двох сторін на рослинній олії до готовності. Охолодити, очистити шкіру і кістки. Отримане філе порізати ножем або розібрати вилкою на шматочки. Яйця порізати не надто дрібно.

 

Салат з горбушею



Капусту нашинкувати, перець нарізати соломкою.
 

Салат з горбушею



Змішати всі компоненти з соусом або майонезом. При подачі прикрасити зеленню.
Смачного!

Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 408

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: