Салат "Симфонія" з креветками і полуницею
Інгредієнти для "Салат" Симфонія "з креветками і полуницею":
- Листя салату (мікс салатного листя) — 0,5 пуч.
- Полуниця— 8 шт
- Яблуко (зелене кисло-солодке) — 0,5 шт
- Креветки — 250 г
- Сік лимонний — 2 ст. л.
- Оливкова олія (або рослинна) — 2 ст. л.
- Сіль
- Перець білий
- Паприка солодка— 1 щепот.
- Крупа манна— 3 ст. л.
Рецепт "Салат" Симфонія "з креветками і полуницею":
Листя салату вимити, обсушити. |
Креветки очистити, видалити кишкову вену, посипати паприкою, замаринувати на 10 хвилин в соєвому соусі. |
Яблуко очистити, нарізати соломкою. Полуницю нарізати пластинками. Для заправки змішати оливкове масло з лимонним соком, збити виделкою, посолити, поперчити. |
Обваляти креветки в манки. У сковороді розігріти 2 ст. л. оливкового масла, обсмажити креветки до рум'яного кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб ввібрало надлишки масла. |
Зібрати салат: на тарілки викласти листя салату, потім яблуко і креветки, полити заправкою, прикрасити полуницею. Я додатково прикрасила густим соєвим кремом. |
Смачного!
Автор: | 14.06.2016
Переглядів: 1009
Коментарі -0