Рецепти
Реклама

 

Інгредієнти:
Скумбрія копчена 70 г
Картопля 100 г
Буряк 120 г
Сметана 1 ст. л.
Соус хреновый 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 г
Сіль 1 г
Зелений Салат 10 г
Петрушка свіжа 5 г.

Спосіб приготування:
Попередньо відварити і охолодити картоплю і буряк, приготувати сметану, хрін, зелень, перець чорний, філе скумбрії, нарізане невеликими скибочками.

Овочі почистити і нарізати тонкими пластинками. Салат промити, струсити воду, зрізати жорсткий край.
 

Салат невід



На тарілку викласти листя салату, потім внахлест і чергуючи, викласти скибочки картоплі і буряка.
 

Салат невід



Зверху викласти скибочки копченої скумбрії.
 

Салат невід



Приготувати заправку, з'єднавши сметану, хрін, сіль, мелений чорний перець.

Поверх салату відносно рівномірно викласти заправку.
 

Салат невід



Перед подачею посипати подрібненою зеленню петрушки.

Смачного!

Автор: | 12.04.2013
Переглядів: 577

Коментарі -
1

  • Имя: Илья
  • Добавлено: 18.04.2013
1
Выглядит всё очень красиво и аппетитно, даже кушать захотелось!!! Спасибо нашим кулинарам за такую вкусную красоту!XD
Имя *:
Email:
Код *:
1