Інгредієнти:
Скумбрія копчена 70 г
Картопля 100 г
Буряк 120 г
Сметана 1 ст. л.
Соус хреновый 1 ч. л.
Перець чорний мелений 1 г
Сіль 1 г
Зелений Салат 10 г
Петрушка свіжа 5 г.
Спосіб приготування:
Попередньо відварити і охолодити картоплю і буряк, приготувати сметану, хрін, зелень, перець чорний, філе скумбрії, нарізане невеликими скибочками.
Овочі почистити і нарізати тонкими пластинками. Салат промити, струсити воду, зрізати жорсткий край.
На тарілку викласти листя салату, потім внахлест і чергуючи, викласти скибочки картоплі і буряка.
Зверху викласти скибочки копченої скумбрії.
Приготувати заправку, з'єднавши сметану, хрін, сіль, мелений чорний перець.
Поверх салату відносно рівномірно викласти заправку.
Перед подачею посипати подрібненою зеленню петрушки.
Смачного!
Коментарі -1