|
Сир і яйця натираємо на тертці, маслини і креветки ріжемо невеликими шматочками. |
Готуємо соус: сметана і майонез в рівних частинах, трохи лимонного соку, сіль за смаком. Змішуємо сир, яйця, креветки, маслини з соусом, викладаємо ложкою на блюдо у вигляді зірки. |
|
|
Надаємо ложкою максимально ідеальну форму. |
Помідор нарізаємо тонюсінька скибочками, краще зробити це на шатківниці, і викладаємо на салат. |
|
|
|
Краще купувати рибну нарізку, тоді легко просто викласти її зверху рівненько і акуратненько. Але у мене була своя солона форелька, і я її тоненько нарізала, правда були деякі похибки, але їх можна підправити. В ідеалі потрібно посипати нашу зірку кунжутним насінням, але їх не виявилося в маркеті, і я припудрила жовтком. Правда він трошки ввібрав рибні соки, так що шукаємо кунжут (я вже запаслася наперед)! |
Прикрашаємо маслинки і лимончиком. |
|
Додаю салатик у виконанні Оленки Софіко (яка і мене, і чоловіка дуже порадувала, так швидко приготувала і прислала звіт), бачите - з кунжутом буде ще красивіше! |
|
Коментарі -11