Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:

  • 1 шт. оселедець слабосолений,
  • 1 шт. хліб бородінський,
  • 2 шт. буряк,
  • 4 шт. яйце куряче,
  • 4 зуб. часнику,
  • 5 ст.л. майонезу 50%,
  • а також зелень та цибуля для прикраси.


Спосіб приготування:
Буряк відварити в шкірці до готовності. Очистити і охолодити. Часник пропустити через прес. Буряк натерти на дрібній терці, змішати з майонезом і часником.

 

Оселедець в картатій сорочці



Яйця зварити круто, протягом 10 хв після закипання води. Занурити в холодну воду до повного охолодження. Добре побити шкаралупу, покатати яйце між долонями, злегка притискаючи, опустити на 10 хвилин у холодну воду. Вийняти з води, обтерти рушником і очистити.

Розрізати яйце і вийняти жовтки.

Жовтки розім'яти виделкою і змішати з майонезом.

 

Оселедець в картатій сорочці



Білки натерти на дрібній терці і змішати з майонезом.
 

Оселедець в картатій сорочці



Оселедець розібрати на філе і нарізати в поперек, смужками шириною 1,5 см.
 

Оселедець в картатій сорочці



Всі підготовлені інгредієнти бажано охолодити в закритому посуді протягом 1год.

Булку хліба нарізати на шматки товщиною 0.8-1 см.

Змастити кожен шматок хліба майонезом і викласти на блюдо для сервірування.

 

Оселедець в картатій сорочці



Покласти по центру хліба шматочок оселедця.
 

Оселедець в картатій сорочці



Навколо риби викласти, чергуючи в довільному порядку, по чайній ложці: буряк, білки, жовтки.
 

Оселедець в картатій сорочці



Готові бутерброди прикрасити зеленню.
 

Оселедець в картатій сорочці



Смачного!

Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 668

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: