|
|
Листя салату добре промиємо, підсушити, порвемо або поріжемо, розподілимо по тарілках. |
Ріжемо огірок і помідор. Розподіляємо по тарілках. |
Зелень за смаком і по ложці соєвого соусу в кожну тарілку. |
|
Печериці ріжемо. Я взяла три великих свіжих гриба. Промиваємо печінку, ріжемо на невеликі шматочки. |
|
Нагріваємо олію, додаємо в нього подрібнений часник, обсмажити його в олії секунд 30 (олія повинна забрати аромат часнику). Потім додаємо шампіньйони, обсмажуємо 3-4 хвилини. Потім курячу печінку. Обсмажуємо, помішуючи, 2-3 хвилини. Сіль і перець за смаком. |
|
Прийшла черга вершків і гірчиці. Дамо вершкам закипіти і вимикаємо (якщо вершки рідкуватий, перед тим як влити їх в сковороду, додайте в печінку чайну ложку борошна і добре перемішайте). |
|
|
Не чекаємо, поки охолоне. Розподіляємо печінку з соусом по тарілках. |
Смачного!! |
|
Коментарі -2