|
Відварне м'ясо обробити вилкою вздовж волокон. |
|
Викласти в кругле блюдо так, щоб всередині залишилася виїмка. |
|
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, обдати окропом. |
|
Огірки натерти на дрібній тертці (ще краще на тертці для корейської моркви). |
|
Яйця відварити, відокремити білок від жовтка так, щоб жовток залишився цілим. |
|
Білок нарізати брусками. |
|
Сир натерти на крупній тертці. |
|
Огірки викласти на м'ясо, змащене майонезом. |
|
Зверху викласти ошпарену цибулю. |
|
Змастити майонезом. |
Далі розкласти нарізаний білок. |
|
|
Рясно посипати тертим сиром. |
|
В середину салату покласти гілочки петрушки, а зверху викласти жовтки. |
|
По краях викласти гілочками кропу. |
|
Коментарі -1