- Для початку хотілося б сказати, чому я використовувала королівські шампіньйони. Вони набагато смачніше і ароматні, ніж звичайні білі печериці. Я завжди при нагоді намагаюся купити саме їх. Фото додаю. Але якщо ви не зможете їх придбати, то нічого страшного, в цьому салаті і звичайні печериці будуть до речі.
|
- Отже
- Відварити до готовності телячу вирізку в підсоленій воді, остудити і дрібно порізати.
|
- Відварити моркву, почистити і натерти на середній тeрке.
- Яйця відварити, почистити, відокремити три жовтки (їх окремо потрібно натерти на дрібній тeрке), всі інші яйця і залишилися, білки натерти на середній тeрке.
- Зелeну цибулю порізати.
|
- Ріпчасту цибулю порізати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії, додати порізані гриби, посолити і обсмажувати до готовності (до повного випаровування рідини), остудити.
- Гранат почистити, кріп дрібно порізати.
- Форму для салату змастити майонезом.
|
|
|
|
|
|
|
|
Салат викладається в наступному порядку: |
- Телятина (нижній шар) |
- Зелeний цибулю
- яйця
- Гриби з цибулею
- морква
- жовтки
- Майонез + прикраса з гранатових зeрен |
Кожен шар змастити майонезом. |
Навколо салату посипати кропом. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Коментарі -2