Інгредієнти:
- Свиняче серце - 1 шт;
- Огірок - 1-2 шт;
- Редис - 10-15 шт;
- Горіх волоський подрібнений - 2-3 ст.л.;
- Сметана - 100 г;
- Зелень кропу і петрушки ;
- Сіль ;
- Перець чорний мелений ;
- Часник - 1-2 зуб.;
Спосіб приготування:
Свиняче серце відварюємо, охолоджуємо, обрізаємо все зайве (жирок і т.д.). Нарізаємо соломкою.
Редис і огірки миємо, нарізаємо соломкою.
Дрібно січемо зелень.
Сметану змішуємо з пропущеними через прес часником, сіллю і перцем.
Змішати всі інгредієнти, заправити сметанним соусом, викласти в салатник, посипати дрібно нарубаними волоськими горіхами і зеленню.
Смачного!
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 990
Коментарі -0