Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:

  • Свиняче серце - 1 шт;
  • Огірок - 1-2 шт;
  • Редис - 10-15 шт;
  • Горіх волоський подрібнений - 2-3 ст.л.;
  • Сметана - 100 г;
  • Зелень кропу і петрушки ;
  • Сіль ;
  • Перець чорний мелений ;
  • Часник - 1-2 зуб.;


Спосіб приготування:
Свиняче серце відварюємо, охолоджуємо, обрізаємо все зайве (жирок і т.д.). Нарізаємо соломкою.

 

Хрусткий салат



Редис і огірки миємо, нарізаємо соломкою.
 

Хрусткий салат



Дрібно січемо зелень.
 

Хрусткий салат



Сметану змішуємо з пропущеними через прес часником, сіллю і перцем.
 

Хрусткий салат



Змішати всі інгредієнти, заправити сметанним соусом, викласти в салатник, посипати дрібно нарубаними волоськими горіхами і зеленню.

Смачного!

 
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 990

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: