Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:
Почати треба з маринаду:

  • 2 зубчики часнику
  • 2 ч.л. цукру
  • 2 ч.л. рибного соусу
  • 2 ч.л. устричного соусу
  • 2 ст.л. води
  • 1 невеликий перчик чилі (у мене 2 дуже маленьких)


Для салату:

  • 250 г яловичої вирізки або товстого краю
  • 2-3 ґрунтових огірка або половина великого парникового
  • 2 круто зварені яйця
  • 1 качан салату романо, латуку або айсберга


Спосіб приготування:
Готуємо маринад. Так цього змішати дрібно нарізаний перчик, натертий часник, цукор, воду і соуси.

 

Азіатський салат



М'ясо нарізати на тонкі шматочки. 

Огірок порізати брусками, яйця - скибочками.

 

Азіатський салат


 

Азіатський салат



На сильному вогні розігріти сковороду з 1 ст.л. рослинного масла. Викласти м'ясо і смажити, помішуючи, пару хвилин. Додати маринад і готувати ще кілька хвилини, поки рідина не загусне.
 

Азіатський салат



Вимкнути вогонь.

Салат нарвати руками і викласти в салатник.

 

Азіатський салат



Додати яйця, огірки і м'ясо разом з соками зі сковороди.

Перемішати безпосередньо перед їжею.

Смачного!

Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 683

Коментарі -
2

  • Имя: Илья
  • Добавлено: 05.05.2013
2
Да уж и не говорите....Очень аппетитная статья!!!Жаль что интернет ещё не дошёл до того что бы можно было не только смотреть, но и пробовать!)
  • Добавлено: 16.04.2013
1
Очень аппетитно,аж самому захотелось
Имя *:
Email:
Код *:
1