Інгредієнти:
Почати треба з маринаду:
- 2 зубчики часнику
- 2 ч.л. цукру
- 2 ч.л. рибного соусу
- 2 ч.л. устричного соусу
- 2 ст.л. води
- 1 невеликий перчик чилі (у мене 2 дуже маленьких)
Для салату:
- 250 г яловичої вирізки або товстого краю
- 2-3 ґрунтових огірка або половина великого парникового
- 2 круто зварені яйця
- 1 качан салату романо, латуку або айсберга
Спосіб приготування:
Готуємо маринад. Так цього змішати дрібно нарізаний перчик, натертий часник, цукор, воду і соуси.
М'ясо нарізати на тонкі шматочки.
Огірок порізати брусками, яйця - скибочками.
На сильному вогні розігріти сковороду з 1 ст.л. рослинного масла. Викласти м'ясо і смажити, помішуючи, пару хвилин. Додати маринад і готувати ще кілька хвилини, поки рідина не загусне.
Вимкнути вогонь.
Салат нарвати руками і викласти в салатник.
Додати яйця, огірки і м'ясо разом з соками зі сковороди.
Перемішати безпосередньо перед їжею.
Смачного!
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 683
Коментарі -2