Інгредієнти
- 2 склянки рису
- 4 шт. курячого філе
- 5 шт. середніх морквин
- 3 зубчиків часнику
- олія
- приправи для плову
- 1 щіпка солі
- Рис для плову добре промити, щоб вода була прозорою.
- Цибулю порізати і смажити на добре розігрітій сковорідці з олією до золотистого кольору.
- Моркву почистити, нарізати соломкою. І смажити разом з цибулею 2-3 хвилини.
- Куряче філе нарізати на шматочки і тушкувати під кришкою близько 5 хвилин.
- На дно каструлі викласти смажену цибулю з морквою і тушковане куряче філе.
- Зверху висипати рис, не перемішуючи. Додати спеції до плову, посолити, поперчити. Залити водою так, щоб вона покривала рис на 2 см.
Тушкувати плов з куркою на маленькому вогні під кришкою до готовності (близько 30 хвилин). Коли плов звариться, втикнути в нього декілька зубчиків часнику і закрити кришку на 5 хвилин, щоб плов просочився ароматом часнику.
- Все, плов з куркою можна подавати на стіл.
- Смачного!
Автор: | 11.12.2012
Переглядів: 790
Коментарі -2