Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 4 шт. морожених скумбрії
  • 1 шт. лимон
  • 1 шт. цибулина
  • 1 пучок сушеного або свіжого базиліку
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Скумбрію розморозити, відрізати голови, видалити нутрощі. Промити. Уздовж хребта з одного боку зробити глибокий надріз до реберних кісток, але так, щоб рибу не розполовинити.
  • Скумбрію обмазати сіллю, перцем і базиліком. У розріз на хребті і в черевце риби покласти тонкі часточки лимона і півкільця цибулі.
  • Залишити маринуватися на 3-4 години. (можна і довше). Викластискумбрію на решітку і смажити над помірно гарячим вугіллям, періодично перевертаючи, хвилин 15-20.
  • Їсти зі свіжими овочами, печеною картоплею або чимось там ще, що ви взяли з собою на природу.
  • Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 334

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: