Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 800-900 гр. філе тріски
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 шт. яйця
  • 6 ст.л. білих хлібних крихт
  • 4 ст.л. нарізаної зеленої цибулі
  • 3 ст.л. нарубаної петрушки
  • 2 ст.л. гірчиці
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 3-4 каплі гострого соусу (наприклад, табаско)
  • 1 щіпка чорного меленого перцю
  • 1 щіпка солі

Спосіб приготування

  • Тріску покласти у форму для запікання, змастити оливковою олією і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, до готовності. Охолодити і розім'яти м'якоть вилкою.
  • Додати нарубану зелень, гірчицю, соус, яйця, лимонний сік, хлібні крихти, сіль і перець.
  • Перемішати фарш
  • Формувати невеликі круглі котлетки (розмір котлет на ваш розсуд).
  • На сковороді розігріти масло й обсмажувати на ньому котлети до золотистого кольору, по 1-2 хвилини з кожного боку.
  • Подавати з рисом або картопляним пюре, сервірувати часточкою лимона.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 786

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: