Інгредієнти
- 800-900 гр. філе тріски
- 2 ст.л. оливкової олії
- 2 шт. яйця
- 6 ст.л. білих хлібних крихт
- 4 ст.л. нарізаної зеленої цибулі
- 3 ст.л. нарубаної петрушки
- 2 ст.л. гірчиці
- 1 ст.л. лимонного соку
- 3-4 каплі гострого соусу (наприклад, табаско)
- 1 щіпка чорного меленого перцю
- 1 щіпка солі
Спосіб приготування
- Тріску покласти у форму для запікання, змастити оливковою олією і відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, до готовності. Охолодити і розім'яти м'якоть вилкою.
- Додати нарубану зелень, гірчицю, соус, яйця, лимонний сік, хлібні крихти, сіль і перець.
- Перемішати фарш
- Формувати невеликі круглі котлетки (розмір котлет на ваш розсуд).
- На сковороді розігріти масло й обсмажувати на ньому котлети до золотистого кольору, по 1-2 хвилини з кожного боку.
- Подавати з рисом або картопляним пюре, сервірувати часточкою лимона.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 786
Коментарі -0