Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 4 тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріски, пікші і т.д.)
  • 2 шт. яйця
  • 4 шт. картоплини
  • 2 ст.л. борошна + борошно для обвалювання
  • 0,5 стакана соняшникової олії
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Картоплю потерти на крупній тертці. Віджати руками, щоб пішла зайва волога.
  • Додати яйця, борошно, сіль і перемішати.
  • Тушки тілапії обваляти з двох сторін у борошні.
  • З двох сторін притиснути до риби картопляну масу. Акуратно покласти рибу на сковорідку з розігрітою олією. Смажити на середньому вогні.
  • Коли з одного боку скоринка підрум'яниться, перевернути на іншу. Зменшити вогонь і смажити до готовності.
Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 315

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: