Інгредієнти
- 4 тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріски, пікші і т.д.)
- 2 шт. яйця
- 4 шт. картоплини
- 2 ст.л. борошна + борошно для обвалювання
- 0,5 стакана соняшникової олії
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- Картоплю потерти на крупній тертці. Віджати руками, щоб пішла зайва волога.
- Додати яйця, борошно, сіль і перемішати.
- Тушки тілапії обваляти з двох сторін у борошні.
- З двох сторін притиснути до риби картопляну масу. Акуратно покласти рибу на сковорідку з розігрітою олією. Смажити на середньому вогні.
- Коли з одного боку скоринка підрум'яниться, перевернути на іншу. Зменшити вогонь і смажити до готовності.
Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 677
Коментарі -0