Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 850-950 гр. філе лосося
  • 4 ст.л. маслин без кісточок
  • 2-3 зубчики часнику
  • 3 шт. помідора
  • 1 пучок петрушки
  • 150 гр. сиру
  • 4 ст.л. оливкового масла
  • 1 шт. лимону
  • 1-2 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. меленого перцю

Спосіб приготування

  • Маслини, крупно порізаний часник, 3 ст.л. оливкової олії і половину петрушки подрібнити. в блендері.
  • Рибу покласти у форму для запікання, збризнути маслом, посолити і поперчити за смаком.
  • Зверху викласти оливкову масу, листочки петрушки і нарізані кружальцями помідори.
  • Присипати сиром.
  • Запікати в розігрітій до 190-200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  • При подачі лосося запеченого з маслинами злегка полити соком лимона.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 319

Коментарі -
2

  • Имя: tatianakanivets
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 25.05.2016
2
Очень вкусное блюдо получилось, мама готовила по этому рецепту на ужин, прямо как из дорогого ресторана. Оригинальный рецепт, будем еще готовить.
  • Имя: Alexsandr
  • Модерация: Спам
  • Добавлено: 08.05.2013
1
Оригинальный рецепт с доступными ингридиентами. Сам не разу не готовил его, но пробовал, вкус отменный и очень нежный. Готовится не сложно и не очень долго. Подходит к Праздничному столу, а также и к повседневному застолью. Рекомендую, не пожалеете.
Имя *:
Email:
Код *:
1