Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 тушка кролика вагою близько 1,6-1,8 кг
  • 1 шт. цибулина
  • 2 зубчика часнику
  • 1 пучок петрушки
  • 1 ч.л. сухого орегано
  • 1 шт. лимон (сік і цедра)
  • 100 гр. зелених оливок без кісточок
  • 3 шт. великих картоплини
  • 300 мл. білого вина
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Кролика розрізати на порційні шматки.
  • Дрібно порубити цибулю, петрушку і часник.
  • Картоплю нарізати великими кубиками.
  • У сковороді на сильному вогні розігріти 2 ст.л. рослинного масла. Зарумянити кролятину з усіх боків, приблизно по 5 хвилин на партію.
  • Перекласти кролика в горщик для гасіння.
  • Зменшити вогонь до середнього і покласти в сковороду лук. Смажити, помішуючи, близько 3-4 хвилин.
  • Додати часник, орегано і половину петрушки. Смажити, інтенсивно помішуючи, 1 хвилину.
  • Перекласти в горщик до кролятини. Додати картоплю, лимонний сік і цедру, сіль і перець, оливки і вино.
  • Накрити кришкою і поставити в духовку. Розігрівати її до 160 градусів ітушкувати кролика протягом 1,5 годин або до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким.
  • При подачі посипати блюдо нарубаною петрушкою.
  • Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 761

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: