Інгредієнти:
мариновані гриби цілі - 1 банка;
шинка або курка - 250 г;
сир твердий - 200 г;
консервований горошок - 100 г;
майонез;
сметана;
зелена цибуля;
сіль.
Спосіб приготування:
1. Шинку нарізаємо кубиками середнього розміру.
2. Сир натираємо на крупній тертці.
3. Половину грибів кришимо дрібними шматочками, решту поки залишаємо.
4. У мисці з'єднуємо шинку (можна взяти відварне або копчене куряче м'ясо), сирну стружку, гриби, горошок. Злегка присолюємо, перемішуємо.
5. Заправляємо сумішшю половини сметани і стільки ж майонезу, тобто 1:1.
6. Викладаємо всю масу в широку салатницю. Кладемо цілі гриби, що залишилися на довільній відстані один від одного. Присипаємо шаром подрібненої цибулі.
Автор: | 13.04.2013
Переглядів: 999
Коментарі -3