Рецепти
Реклама

Зимовий десертний салат


Інгредієнти: 
Яблуко 2 шт.
Чорнослив 100 г
Цукор 2 ст. л.
Коньяк 30 мл
Цукрова пудра 75 г
Горіхи волоські 35 г
Сметана 100 г
Сік лимонний 15 мл
Ванілін 1 щіпка.

Спосіб приготування: 
Для приготування салату потрібно взяти яблука, чорнослив, цукрову пудру, цукор-пісок, коньяк, ядра волоських горіхів, половину лимона, сметану і ванілін.
 

Зимовий десертний салат



Чорнослив залити невеликою кількістю підсолодженої гарячої води і залишити на 10 хвилин.
 

Зимовий десертний салат



Сливу остудити, вийняти кісточки і порізати соломкою.

Яблука очистити від шкірки та насіння і нарізати тонкою соломкою. 
 

Зимовий десертний салат



Яблука посипати 1 ст. л. цукру, збризнути лимонним соком і коньяком, перемішати і залишити на 30 хвилин для просочення.

Чорнослив і яблука викладати в салатник пошарово.
 

Зимовий десертний салат



Сметану збити з цукровою пудрою і ваніліном.
 

Зимовий десертний салат



Ядра горіхів роздрібнити.
 

Зимовий десертний салат



Укладені фрукти полити сметаною і посипати горіхами.
 

Зимовий десертний салат



Смачного!

Автор: | 14.05.2013
Переглядів: 900

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: