Рецепти
Реклама

Тушкована капуста з картоплею


Інгредієнти:
Капуста білокачанна 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Картопля 2 шт.
Морква 1 шт.
Томатна паста 70 г
Вода 100 мл
Сіль 3 щіпки
Олія соняшникова рафінована 5 ст. л.
Овочева приправа 2 щіпки.

Спосіб приготування:
Вам знадобляться: капуста, морква, цибуля, картопля, олія рослинна, томатна паста, вода і сіль, овочева приправа або сушені травички, які ви любите.
 

Тушкована капуста з картоплею



Очистити і нарізати: капусту і моркву соломкою, цибулю півкільцями, а кубиками картоплю. Капусту посолити і пом'яти руками, до виділення соку.
 

Тушкована капуста з картоплею



На розігріту сковороду налити рослинне масло і додати віджату капусту. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 10 хвилин.
 

Тушкована капуста з картоплею



Додати цибулю та моркву, перемішати і накрити кришкою, продовжувати тушкувати протягом 5 хвилин.
 

Тушкована капуста з картоплею



Потім додати картоплю і 5 столових ложок води, продовжувати тушкувати під кришкою ще протягом 5 хвилин.
 

Тушкована капуста з картоплею



Додайте томатну пасту, 2 щіпки суміші спецій прованські трави і 5 столових ложок води, тушкуйте ще 5 хвилин і перед тим як зняти з вогню, якщо потрібно досоліть.
 

Тушкована капуста з картоплею



Смачного!

Автор: | 14.05.2013
Переглядів: 1079

Коментарі -
1

  • Имя: Елена Викторовна
  • Добавлено: 25.05.2016
1
Спасибо за вкусное блюдо, много пробовала рецептов ,но чего-то не хватало, а когда наткнулась на этот, то была удивительно зволнована что вышло именно то что ожидала, очень гармонично сойденились вкусы..Очень вкусное блюдо.
Имя *:
Email:
Код *:
1